Самото действие се развива за 4-5 минути. Колегите са стреляли

...
Самото действие се развива за 4-5 минути. Колегите са стреляли
Коментари Харесай

Още Нищо Не Знаем! Комисар Кошов Участваше В Акцията Срещу Звяра Чане, Разказът Му Е Разтърсващ!

Самото деяние се развива за 4-5 минути. Колегите са стреляли във въздуха. Те са се предвижвали със длъжностен автомобил, Зайков ги е забелязал и е стрелял по тях ", посочи последователността на акцията Кошов.

По думите му Стоян Зайков е човек с доста огромно его. " Не знам за какво е решил да посегне на живота си. Отговорът на този въпрос може да се търси в психологическия му портрет. Според психолозите Стоян Зайков е бил човек с извънредно високо его, с висока самокритика за себе си. Той е бил човек, който не би се предал на органите на Министерство на вътрешните работи, тъй че можеше да се наложи да го търсям и до зимния сезон', съобщи комисар Кошов.

" Не бих споделил, че сме се забавили с откриването му, просто ни трябваше избран интервал, в който да се ориентираме в самата конюнктура, защото теренът в региона на Костенец знаете е много планински и комплициран за претърсване', уточни още той. Самото търсене на обвинения е било доста мъчно.

Територията е извънредно сложна, може би един или два пъти сме били доста близо до него. След разбор по кое време се придвижва – заран рано и вечер на здрачаване, употребява дерета на реки, и навръх такова място го забелязахме. Имаше хора, които са го забелязвали и ни осведомиха ", посочи още той. Според него е имало заплаха за околните на Милена Шишкова. " По-скоро имаше такава заплаха и те самите се усещаха застрашени и по тази причина предприехме тяхното пренасяне ", съобщи още той. Според данните обаче, не е имал контакти с околните си и не е имало човек, който да го подкрепя ", съобщи още комисарят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР