Самотна възрастна жена бе открита мъртва, наядена от котки. Кошмарната

...
Самотна възрастна жена бе открита мъртва, наядена от котки. Кошмарната
Коментари Харесай

Полицаи и медици се вцепениха от ужас от зловеща находка в село Стоб

Самотна стара жена бе открита мъртва, наядена от котки. Кошмарната покруса се разигра в кочериновското село Стоб, написа струма.бг.

76-годишната Анка Гълъбинова не се появявала от няколко дни и нейни съседи решили да я навестят, защото живеела напълно сама. Като отишли, вратата на къщата била отворена, само че старата жена не била вътре. Започнали да я търсят и, когато стигнали до навеса за дърва на двора, се натъкнали на злокобна панорама. Бабата била паднала на земята, заобиколена от котки и се разнасяла страшна смрад.

На място били извикани служители на реда, медицински екип и поемни лица от селото, които се вцепенили от смут, защото лицето на умрялата жена било наядено от котките и съвсем липсвало.

Кметът на селото Георги Ставрев съобщи, че всички са потресени от жестоката орис на баба Анка, която имала тежка орис. Животът й бил безконечен смут, защото погребала двете си деца – наследник и щерка близнаци, внук, брачна половинка си, което я унищожило и отчаяло и най-после завършила земния си път по ужасяващ метод.

Жената е имала сърдечно заболяване, само че е взимала медикаменти и до последно била на крайник, ходила до магазина да пазари, сподели общопрактикуващият доктор в с. Стоб доктор Киров.

Най-вероятната причина за гибелта й е инфаркт, само че това може да се откри посредством аутопсия, каквато е отказана. Покойната жена бе заровена през вчерашния ден от дребното родственици, които й останали, и съседи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР