Самотна майка беше похвалена, след като призна, че настанява сина

...
Самотна майка беше похвалена, след като призна, че настанява сина
Коментари Харесай

`Поставих сина си с увреждания в жилищен център, за да мога да забравя, че съществува - не съжалявам`

Самотна майка беше похвалена, откакто призна, че настанява сина си с увреждания в жилищен център, с цел да може не помни, че съществува. Тя изясни по какъв начин отглежда сама двамата си сина, на седем и на 12 години, откогато брачният партньор й умря преди три години при трудова акцидент.

Тя обаче мощно подозира, че „ трудовата акцидент “ в действителност е акт на самоубийство, защото той също се бореше да се помири с развъждането на дете с „ извънредно дълбоки увреждания “. Правейки изповедта си в Reddit, тя сподели: „ Когато бях бременна ни споделиха, че той ще има синдром на Даун. Можехме да се оправим с това – даже и да беше тежко.

„ Оказа се, че той има хромозома заличаване. Разстройството му е много рядко, тъй че няма да обявявам кое тъкмо, само че е задоволително да кажа, че той в никакъв случай няма да бъде освен това от това, което е в този момент или е бил в миналото. И това, което е той, е нищо. Той не наподобява да има никакво схващане и в никакъв случай не е имал. Очите му са заключени в една позиция, той не реагира на звук, до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР