Самотата измъчва иначе на пръв поглед винаги веселия артист Борислав

...
Самотата измъчва иначе на пръв поглед винаги веселия артист Борислав
Коментари Харесай

Боби Турбото се бори със самотата

Самотата изтезава другояче на пръв взор постоянно радостния актьор Борислав Захариев, прочут като Боби Турбото.

Комикът, който стана прочут преди много години с участията си в несъществуващото към този момент шоу Сблъсък, нормално разсмива до сълзи феновете. В персоналния живот обаче нещата не са толкоз занимателни, признава самият той.

„ Всъщност в реалност съм доста прочувствен, което за един мъж не е хубаво. Нямам жена до себе си, а и към този момент не я чакам… Искам да имам дете, да пораства в крепко семейство. Животът не се свежда единствено до ракия, пръжки и един пестник на брачната половинка. Искам човек до мен, с който задно да се изправяме и борим “, прям е Турбото.

„ Стана по този начин, че младите се вълнуват единствено от материалното, а не от духовното. Мислят, че парите и лъскавите артикули ще ги създадат щастливи, без да подозират в каква клопка са попаднали. Не претърпявам и обстоятелството, че някои доста желаят нацията да затъпее до краен лимит. Не ми се желае това да се случи “, разсъждава Захариев.

В предишното за 37-годишния артист се шушукаше, че има интимна връзка с тогавашната вокалистка на Deep Zone Project Йоанна, написа седмичник. Нито един от двамата не удостовери тези клюки. След тази клевета Драгнева се впусна в случка с Ненчо Балабанов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР