Самота - това е думата, която най-кратко и ясно описва

...
Самота - това е думата, която най-кратко и ясно описва
Коментари Харесай

Гръмовна раздяла в шоубизнеса! Антон Хекимян плажува самотен, Василена го зарязала?

Самота - това е думата, която най-кратко и ясно разказва лятната почивка на Антон Хекимян. Водещият на утринния блок на bTV кара годишния си отпуск в Царево, а неизвестно за какво приятелката му Василена не е с него край морето, твърди столичен вестник. Да не би пък двамата да са се разделили? Папараци са снимали преди дни Антон, прикрит под чадър на плажа. Поседнал върху хавлията си, журналистът четеше вести на мобилния си телефон и не демонстрираше никакъв интерес към разголените курортистки в близост.

Погледа си той отлепи едвам когато при него пристигнаха две пухкави последователки и му желаеха подпис. Госпожиците бяха доста щастливи от обстоятелството, че го виждат без облекла.

Хекимян не се ядоса на дамите, а си побърбори другарски с тях и даже се снима с тях за спомен. Къде е Василена? Това е огромният въпрос, изникващ около самотната почивка на водещия.

В края на юли арменецът отскочи до родната си Стара Загора, с цел да се види с роднините си и тогава годеницата още веднъж не бе с него. А преди постоянно го придружаваше в пътуванията му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР