Самота налегна една от новите звезди на Левски Франко Мазурек,

...
Самота налегна една от новите звезди на Левски Франко Мазурек,
Коментари Харесай

Гадже на Левски изоставено от секси гаджето си

Самота налегна една от новите звезди на " Левски " Франко Мазурек , разбра HotArena .

Халфът остана без гаджето си - манекенката Мария Белен Диб . Красавицата си отпътува в понеделник за Аржентина. Причината е, че моделката е последна година в университета. Предстои й довеждане докрай и няма по какъв начин да остане за непрекъснато при Франко. Мария учи за диетолог.

Красавицата остана в София към 40 дни. През това време тя не пропусна мач на Герена. Подкрепяше обичания си, облечена във фланелка на Левски, с неговия номер и име. Франко и Мария съумяха да си подарят и къса отмора на Миконос по време на паузата поради дуелите на националния тим през септември. 

Преди това засуканата кокона прегледа всички забележителности в София и срещна с тях почитателите си в обществените мрежи. Не пропусна и столичните  молове. Мария съумя да се сприятели и с някои от другите " сини " половинки. Двамата дружно честваха дружно рождения ден на Мазурек преди седмица. За него в България дойдоха и родителите на халфа. 

На потегляне за Аржентина Мария даде обещание. че допустимо най-скоро ще се върне в София. " Иска ми се да мога да обобщя с няколко фотоси или думи всичко, което преживяхме през тези съвсем 40 дни дружно. Винаги е прелестно да извозвам дните си с теб. Както ти споделих, с всяко пътешестване до теб, се влюбвам от ден на ден в теб, в нас и в това, което построяваме дружно. Обичам те! И всички хора към теб, и твоето семейство също. Нито едно прощаване не е елементарно, само че, въпреки това, сърцето ми постоянно се връща цялостно при теб. Ще се забележим скоро, обич! ", написа Мария в Инстаграм и означи Франко.

Мазурек и половинката му се познават от дълго време. Официално са двойка от една година. Красавицата е част от SGMODELS Agenciq. Тя съставлява някои от най-известните аржентински модели, предават от България през днешния ден. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР