Самостоятелното водене на битки в съда за компенсация на хората,

...
Самостоятелното водене на битки в съда за компенсация на хората,
Коментари Харесай

Ще спечелят ли хората битката за компенсации заради силния снеговалеж?

Самостоятелното водене на борби в съда за отплата на хората, чието имущество е потърпевшо или наранено от мощния снеговалеж, е доста мъчно. Възможността да се снабдят с доказателства е доста затруднена. Това съобщи Богомил Николов от Асоциация " Активни консуматори " пред БиТиВи.

Той изясни, че има разновидности хората, чието имущество е потърпевшо от снеговалежа, да получат компенсации, само че не са доста надеждни. Причината - имало доста " в случай че " и в случай че има изгорели електроуреди. Трябва да се дължи отплата и по тази причина, че хората са били без ток . Ако два или три дни нямаш оръдието на труда, с което работиш - било компютър, който работи на ток или нещо друго, може да фалираш, посочи Николов.

Много е значимо да се направи конкретизиране и разграничаване - когато недоставянето на услугата е в следствие от изключително събитие, тогава не се дължи обезщетение. В случая може да се преглежда отговорно държание поради падналите дървета в резултат на снеговалежа в цялата страна, акцентира Богомил Николов.

Според него би трябвало да има служебна отплата, която би трябвало да е основана в точния момент. За страдание и това нямало да помогне. Потребителите ще са по-щастливи, в случай че всичко това не се случва, а не според от това дали ще получат отплата или не, сподели още Николов.
 Ситуацията в страната се възстановява, само че десетки села още са без ток
Ситуацията в страната се възстановява, само че десетки села още са без ток

След тежката зимна конюнктура през последните дни
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР