Самостоятелността в производството на медицинско оборудване е също толкова важна,

...
Самостоятелността в производството на медицинско оборудване е също толкова важна,
Коментари Харесай

Говорителят на Ердоган се загрижи за медицинското оборудване и ваксините

" Самостоятелността в производството на здравно съоръжение е също толкоз значима, колкото и в отбранителната индустрия, а това да бъдеш мощна страна във веригата за доставки ще бъде едно от многото преимущества на Турция ", съобщи Омер Челик, представител на ръководещата Партия на справедливостта и развиването (ПСР) в Турция.
" Ваксината би трябвало да е обща цел и притежание на цялото човечество ", споделя представителят на ръководещата партия, припомняйки забележките на президента Ердоган.
Изказвайки се на съвещанието на централния изпълнителен съвет на партията посредством видеоконференция, Челик напомни забележките на Ердоган, че " имунизацията би трябвало да бъдат обща цел и владеене на цялото човечество ". Той акцентира, че съгласно Световната здравна организация една от най-големите рецесии в бъдеще ще е обвързвана с проблеми към разпространяването на имунизациите.
Челик съобщи, че Турция е на път към развой на нормализиране и ще бъдат направени спомагателни промени, защото броят на инфектираните и на смъртните случаи продължава да понижава. Той сподели, че турският народ е удовлетворен от здравните и обществените услуги, които получава в тази рецесия.
Междувременно Челик разкритикува най-новия Международен отчет за религиозната независимост, квалифициран в Съединени американски щати: " Докладът наподобява като агитационен текст и по-специално оценките за Турция и малцинствата са неверни и несправедливи ".
Американската комисия за интернационална религиозна независимост разгласява отчет предходната седмица, в който предлага държавното управление на Съединени американски щати да включи Турция в своя " Специален лист за наблюдаване " поради толериране на тежки нарушавания на религиозните свободи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР