Самостоятелният филм за приключенията на прочутия контрабандист Хан Соло вече

...
Самостоятелният филм за приключенията на прочутия контрабандист Хан Соло вече
Коментари Харесай

Вълна от подигравки заради заглавието на филма за Хан Соло

Самостоятелният филм за приключенията на фамозния контрабандист Хан Соло към този момент има своето заглавие. Лично режисьорът на продукцията Рон Хауърд оповести, че тя е озаглавена " Соло: История от Междузвездни войни ", предадоха международните осведомителни организации.

Хауърд, прочут с работата си над филми като " Аполо 13 " и " Красив разум ", направи известието с къс клип, оповестен в Twitter. След няколко встъпителни думи режисьорът пое табела от уукито Чубака и я обърна, разкривайки заглавието на продукцията.
Hey we just wrapped production so here's a special message
— Ron Howard (@RealRonHoward) След като месеци наред се вълнуваха по какъв начин ще се назовава независимият филм за Хан Соло и получиха тъкмо това, което чакаха, почитателите на паметната галактическа сага реагираха на " плоското " заглавие с подигравка, вместо с вдъхновение, написа в. " Дейли експрес ".

Вълна от шеговито неодобрение заля обществените мрежи, като феновете не пропуснаха да предложат занимателни различни заглавия.

След като всички към този момент знаят по какъв начин ще се назовава независимият филм за приключенията на Хан Соло, се оказа, че чарът на контрабандиста не е задоволителен, с цел да засенчи новите персонажи от вселената на " Междузвездни войни ".

Сред почитателите на паметната галактическа сага се открои желано заглавие на спин-офа и то няма нищо общо с основния воин.

Шеговитото предложение на голям брой фенове е продукцията да бъде озаглавена " Порг: История от " Междузвездни войни " - на новия персонаж, който завоюва фенските благосклонности с появяването си в неотдавна публикувания филмов откъс от осмия епизод " Междузвездни войни: Последните джедаи ".

В обществените мрежи не липсваха и мнения от вида: " Хайде, Рон, дай на почитателите това, което желаят ", както и " Хауърд преди малко оповести заглавието на различен филм ".

В " Соло: История от Междузвездни войни " в облика на контрабандиста феновете ще видят артиста Олдън Ерънрайх, наследил в ролята Харисън Форд.

Актьорският състав включва също Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк, Доналд Глоувър, Танди Нютън, Уоруик Дейвис, Пол Бетани. По-рано през годината Рон Хауърд размени на режисьорския пост изненадващо отдръпналите се Фил Лорд и Кристофър Милър.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР