Самостоятелните обекти - магазини за нехранителни стоки в търговските центрове,

...
Самостоятелните обекти - магазини за нехранителни стоки в търговските центрове,
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов обясни кои магазини ще могат да продължат работа

Самостоятелните обекти - магазини за нехранителни артикули в комерсиалните центрове, до които има пряк вход от улица или паркинг, могат да продължат своята активност, спазвайки противоепидемичните ограничения. Това разгласи министърът на стопанската система Лъчезар Борисов на седмичния брифинг на епидемиологичната конюнктура в страната.

Магазините с чиста комерсиална повърхност над 300 квадратни метра, предлагащи нехранителни артикули, също могат да продължат своята активност, като обособят по подобаващ метод комерсиална повърхност, налична за клиентите, в размер до 300 кв/м., продължи Борисов. Обособяването може да стане с ленти, щандове и други способи, които не разрешават достъпа отвън обособената повърхност, добави той.

И още, ще може да се реализира комерсиална активност на открити площи, отвън комерсиалните обекти, при съблюдаване на всички планувани в закона ограничения.

" Това са част от напътствията, които подписах през днешния ден, след координиране с министъра на опазването на здравето ", изясни министърът на стопанската система.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР