Самостоятелната изложба на Диана Димитрова в известна столична галерия предизвика

...
Самостоятелната изложба на Диана Димитрова в известна столична галерия предизвика
Коментари Харесай

Антон Станков опроверга слух за Диана Димитрова

Самостоятелната галерия на Диана Димитрова в известна столична изложба провокира взрив от възторзи и най-важното - от покупки. Актрисата, която е квалифициран художник, посрещаше прииждащите на вълни ВИП и редови посетители в снежнобял костюм и нонстоп надигаше чаша с бяло вино. " От неспокойствие е! ", сподели за  " България Днес "  звездата от " Откраднат живот ".

За следващ път Димитрова потвърди, че не страда от липса на самочувствие, като откри вернисажа с думите: " След време картините ми ще костват милиони! ".

Димитрова добави, че е " доста разчувствана " и от това гласът й е паднал. За вестника актрисата художничка призна, че скорошната обява, в която трима очевидци настояват, че Юлиан Вергов не я е ритал, е развалила настроението й за изложбата. Но не дотолкоз, че да не има вяра, че истината за побоя над нея ще излезе нескрито и виновникът ще понесе справедливо наказване.

Като цяло гостите на изложбата избягваха да разясняват случката с побоя. Поп звездата Орлин Павлов се бе застопорил пред едно от най-новите платна на съдбовната дама, за което тя написа неотдавна в социалката си, че е получила сърцетуптене, до момента в който го рисува. " И на мен ми влияе доста мощно! ", призна артистът.

Музикалното съсловие на България бе показано на изложбата и от рокаджията Тома Здравков. С истинска каубойска шапка звездата от " Капките " се разноски из галерията, водейки за ръка дребната си дъщеричка. Домакинята съвсем се хвърли на врата му, разцелува момиченцето и си личеше, че двамата откровено се радват на срещата си.

" Ние сме доста близки другари с Диана! От пет години се познаваме ", показа за вестника някогашният обичан на актрисата Албена Михова. Томата описа още, че актрисата е основна героиня в клипа към неговото парче " Няма време ". " Диана беше страхотна там! Даже тя ми даде концепцията за заглавието на клипа ", добави Здравков.

Голямата изненада на изложбата обаче бе наличието на някогашния правосъден министър Антон Станков, който е юрист на Димитрова по делото за побоя над нея. В мрачен костюм и елегантно синьо яке, Станков не се отдели нито за момент от красива русокоска в стилно бежово манто.

" Искам да опровергая слуховете, че връзките ми с Диана са по-различни от тези сред юрист и негов клиент. Защото това е жена ми ", сподели за " България Днес " ексминистърът на правораздаването. Двойката се снима особено с актрисата, а двете дами демонстрираха цялостно съгласие между тях.

" Не бе добре да разгласяват материал, че клиентката ми не е ритана, в деня на откриването на изложбата ", не скри огорчението си Антон Станков. Той разясни, че са предали експертизата пред проверяващите случая още предишния месец.

" Да, Диана е направила неточност, че преди време не си е извадила здравно удостоверение. Но ние се базираме на свидетелски показания и фотоси ", разкри юристът на актрисата.

Той добави, че още няма формирано досъдебно произвеждане, а казусът е на фаза " инспекция ". " Сигурен съм, че тя няма да се точи с месеци ", акцентира Станков.

Бившият БГ правист №1 посочи, че  " не ние се жалим, а прокуратурата е образувала инспекцията след обявата на Диана ". Този факт съгласно него е удобен за установяването на истината за похищението над неговата клиентка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР