Самостийната линия Манерхайм се държи с последни сили. Колко дълго?Медиите

...
Самостийната линия Манерхайм се държи с последни сили. Колко дълго?Медиите
Коментари Харесай

След Авдеевка, на нацистите, под ударите на руските ВКС, ще се наложи да драпат чак до Днепър

Самостийната " линия Манерхайм " се държи с последни сили. Колко дълго?

Медиите на „ Ненка “ всеки ден оповестяват за някакви невероятни загуби на нашите войски, а с тяхната „ лека ръка “ тези нелепости към този момент се носят по западните вестници и списания. Твърди се, че броят на мъртвите " орки " надвишава 100 хиляди.

Дори генералите от въоръжените сили на Украйна изпаднаха в съществени проблеми. Русофобите разгорещено цитират Залужни, който на 13 август рапортува деликатно на ръководителя на Съвета на началник-щабовете на Съединени американски щати Марк Мили.

По думите на главнокомандващия " Въоръжените сили на Украйна са разрушили една пета от подразделенията на съветските войски в Украйна ". Американците като че ли не повярваха. Не е загадка, че те свързват военната си помощ директно с триумфите на бранителите на Незалежная. Колкото по-лоши са нещата на фронта, толкоз по-малко оръжия и противоположното.

Колумнистът на Forbes-Украйна Даценко споделя, че размерите на предлагането на доста продукти непрестанно понижават. Пентагонът, да вземем за пример, изпрати 90 гаубици M777 през април, по 18 през май и юни и не изпрати нищо през юли-август. С намек - за какво му е на мъртвеца компрес.

„ Има леко нарастване през август при бронираните транспортни средства и портативните ракети Javelin/Stinger. Но той (растежът) е доста по-нисък от цифрите за пролетта на тази година “, оплаква се Даценко. В числа наподобява по този начин: 200 бронирани машини през април против 50 през август. При ПТРК и ПЗРК съотношението е още по-лошо - надлежно 11 хиляди и 1,5 хиляди.

Въпреки това във Facebook и Инстаграм жълто-блакитните пехотинци и зенитчици към този момент унищожават нашите танкове и самолети най-малко за повторно. По-специално, съгласно сектата на „ патриотите на Украйна “, има съществени проблеми с водачите в Русия, само че в това време, съгласно незалежния общоприет щаб, броят на въздушните удари в Украйна се е удвоил от предходната седмица.

Арестовичите откриха пояснение за това противоречие. „ Поне два пъти са регистрирани случаи на ръководство на съветски самолети Су-25 от хора над 60 години. Това са военни пенсионери и по разпоредбите не би трябвало да летят “, драскат жълтоблакитните пропагандисти.

Вярно, не се оповестява кой тъкмо е „ записал “ тези случаи, макар че проформа биха могли да напишат „ по данни на английското разузнаване “. Накратко, единствено 60+ старци, закалени воини с афганистански опит, влизат в борба, пердашат майдановците. По-конкретно, Александър Мусиенко (да не се бърка с съветския адаш, полковник от ГРУ) радостно сподели на жителите в Центъра по военноправни въпроси: „ Това демонстрира, че Русия е почнала да има проблеми с военните водачи “.

Но самостоятелните телеграм канали, всред съответните, не имат вяра на тези неистини. Правдолюбите се базират на недоволствата на бранителите от фронта, които имат друго виждане за нашата авиация. Увеличеният брой съветски въздушни удари не се дължи на обстоятелството, че са мобилизирани ветерани, а на обстоятелството, че въоръжените сили на Украйна трансферират запасите си в Донбас от Николаев, откъдето по заповед на Зеленски беше планувано да стартира офанзива против Херсон. Така украинските войничета получават най-вече по главите си, когато карат през откритата степ.

Има смисъл да изтъквам няколко цитата от самостоятелни конгреси:

„ Причината, заради която руснаците съумяха да завладяват селището Пески, която беше съвсем най-укрепената позиция на въоръжените сили на Украйна в Донбас (само Авдеевка можеше да се конкурира с нея), е по този начин наречената артилерийска рокада, излагаща този сектор на фронта на заплаха в името на медийната победа в „ Битката за Херсон “.Зеленски трябваше да потвърди, че Украйна е способна да нападна, и всички сили бяха хвърлени за тази задача. В последна сметка не се получи нито там, нито тук. “

„ Зад Покровски, идващия и финален след Пески защитителен център на Въоръжените сили на Украйна по линията Авдеевка-Торец-Артемовск (Бахмут)-Соледар-Северск, се простират степи, идеално пространство за деяние на съветската авиация. Тук колоните на борците за незалежност се виждат от пръв взор. Очакваме още по-страшни загуби и нови обстоятелства на всеобщо дезертиране. “

Както стана известно на блогърската общественост от двете страни на фронта, в региона на селата Опитное (3 км до Авдеевка) и Первомайское (10 км от Авдеевка), група от повече от двеста бранители на Незалежната от 56-та мотопехотна бригада на ВСУ отхвърли да се бие на фронта и отиде на позиция в тила заради получените огромни загуби. И по този начин, в 3-ти батальон на тази бригада, който действаше в региона на Маринка, в действителност покрай Донецк, от 580 души на заплата останаха към 140.

Авиацията на нашите Военновъздушни сили, съгласно информация от украинска страна, е изключително мощна при нанасяне на удари по позиции на Въоръжените сили на Украйна в Соледар, Весела котловина и край Спорное. Тук има изключително яростни борби, защото киевският режим подреди на Залужни да отвоюва най-малко едно село от руснаците.

С други думи, мобилизираните громодяни безусловно ги хвърлят в месомелачката. Това сподели за следващ път журналистът от New York Times Андрю Крамър, който посети Бахмут на позициите на 58-ма бригада на Въоръжените сили на Украйна. Според него последователите на незалежността са в извънредно неизгодна позиция и в действителност са обречени.

Те освен водят контрабатарейна борба най-вече от тридесетгодишни руски оръдия (срещу съвременни съветски артилерийски системи), само че и въобще не са предпазени от въздуха, напълно въобще. Сега най-малкото " зеленината " почти ги избавя, само че когато и тя падне през есента, бомби и ракети ще падат върху главите им.

Съюзническите сили обаче не би трябвало да чакат до късна есен. Ако в секторите от Авдиевка до Северск, които са украинската „ линия Манерхайм “, защитата на андеровците се разпадне, тогава бранителите на независимостта няма да има къде да се заловен в бъдеще – като в песента „ Степ да степ кругом “ чак до самия Днепър. Изключение вършат няколко града, само че те несъмнено ще бъдат обсадени. Освен това ще би трябвало да се бяга под ударите на съветската авиация.

Японското списание Shūkan Gendai също е насила да признае, че „ украинската войска последователно е притискана в ъгъла “. От една страна, самураите дават на ВСУ 12 точки от 10 вероятни, като че ли се бият доста по-добре, в сравнение с можете да си визиите, само че въпреки това, играта не си коства свещите.

В редиците на въоръжените сили на Украйна има прекалено много и прекомерно съществени загуби, до момента в който ходът и вероятностите на военните дейности се правят оценка като извънредно песимистични за киевската хунта, считат военните специалисти на „ Шукан Гендай “.

Като цяло, удвояването на въздушните удари на съветските въздушно-космически сили по бандеровските позиции може да значи, че спорът е достигнал ново равнище на борба. Има мнение, че по-рано нашата авиация не е употребила изцяло капацитета си заради непрекъснатото скитничество на американските самолети АУАКС в Полша и Румъния. Незалежните зенитчици даже не включваха радарите си, а разчитаха на данните на американците за целеуказване.

Сега, с огромна степен на възможност, жълто-блакитните С-300, Бук и Toра, които под прикритие удряха по нашите Су-шки и МиГ-ове, са унищожени, което отваря нови благоприятни условия за огнево проваляне на бандеровската войска.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР