Самопровзгласила се наскоро анархистка група, наричаща се тайно споразумение за

...
Самопровзгласила се наскоро анархистка група, наричаща се тайно споразумение за
Коментари Харесай

Анархисти поеха отговорност за атаката срещу руското посолство в Атина

Самопровзгласила се неотдавна анархистка група, наричаща се „ скрито съглашение за възмездие за Михаил Жлобицки ”/(FAI / IFR), пое отговорността за детонация, породена от ръчна граната, хвърлена пред съветското консулство в Атина на 22 март. Това заяви БГНЕС.

``
реклама

Членовете на групата хвърлиха ръчна граната до оградата зад поста на защитата на консулството, причинявайки дребни вреди. Нямаше потърпевши и ранени.

В изказване, оповестено на уеб страница „ за битка със статуквото и установяването на независимост ”, групата разкритикува " държавния авторитаризъм " на Русия, " национализма и шовинизма ", които съгласно нея се илюстрират от нейната вътрешна и външна политика. Групата изрази взаимност с някои арестувани от съветските управляващи анархисти.

Същата анархистка организация по-рано пое отговорността за офанзива с кутии, цялостни с газ на пощенска работа в град Патра през февруари 2018 година

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР