САМОПОЗНАВАЩА се пристрастена към vaping“ казва, че нейният навик е

...
САМОПОЗНАВАЩА се пристрастена към vaping“ казва, че нейният навик е
Коментари Харесай

Пристрастяването ми към vaping изгори дупки в дробовете ми и остави органите ми „подпалени“ на 20 години – сега вероятно няма да доживея след 40

САМОПОЗНАВАЩА се „ пристрастена към vaping “ споделя, че нейният табиет е предизвикал десния й бял дроб припадна два пъти, когато беше още в тийнейджърските си години – и го остави вечно белязан.

Карли Озкурт, на 20, употребяваше цигари в продължение на пет години, откакто напън от връстници в учебно заведение я убеди да стартира.

Сега тя се опасява, че няма да доживее до " 40 или 50 години " заради това, че е почнала да употребява вейп, когато е била тийнейджърка.

Карли твърди, че това е „ най-лошото решение “, което е вземала, и най-голямото страдание в живота й.

Белият й дроб се срина за първи път, до момента в който беше на работа през ноември 2021 година, само че тя изчака два дни, с цел да отиде в болница, мислейки, че има мускулен конвулсия на гърба.

Тя се нуждаеше от наново разширение на белия й дроб с игла и спринцовка първия път, само че откакто той още веднъж колабира през ноември 2022 година, тя претърпя интервенция, с цел да го прикрепи към стената на гръдния панер.

След като претърпя два...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР