Самооценката на служебното правителство се различава от оценката на хората.

...
Самооценката на служебното правителство се различава от оценката на хората.
Коментари Харесай

ГЕРБ внася жалба в ЦИК срещу служебното правителство

Самооценката на служебното държавно управление се разграничава от оценката на хората. Това сподели на брифинг на ГЕРБ Томислав Дончев .

По думите му служебното държавно управление се е окопало във всевъзможни структури, а назначенията му са меко казано противоречиви.

За него кабинета се занимава нахално с предизборна агитация и пропаганда. За тези дейности ГЕРБ ще внесе тъжба до ЦИК през днешния ден.

След него някогашният обществен министър Деница Сачева уточни, че апокалиптичните прогнози на държавното управление за срив на стратегиите за подкрепяне не са се сбъднали и на процедура всички ограничения са били продължени.

Бившият здравен министър Костадин Ангелов заключи, че под управлението на новия здравен министър Стойчо Кацаров има цялостен неуспех във имунизационната акция.

Според него, за последния месец единствено 38.9% са поставените първи дози. " Имаме 2.7 млн ваксини, които са във фризерите, чакам да откажем нови доставки и да бракуваме такива ", сподели Ангелов. За него обяснението се крие в това, че България е единствената страна в Европейски Съюз, която има за здравен министър антиваксър.

Според Тома Биков сега ръководи съдружен кабинет на Българска социалистическа партия, " Демократична България ", " Изправи се, мутри вън! ", който е подсилен от Движение за права и свободи. Той счита, че всички решения на държавното управление са в интерес на тези партии и против останалите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР