Самоосигуряващите се ще могат да получават безлихвени заеми чрез схема

...
Самоосигуряващите се ще могат да получават безлихвени заеми чрез схема
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Самоосигуряващите се ще могат да получават безлихвени заеми

Самоосигуряващите се ще могат да получават безлихвени заеми посредством скица от Българската банка за развиване, разгласи ръководителят на бюджетната комисия Менда Стоянова.

Досега мярката беше ориентирана само към хората, които са в неплатен отпуск, написа econ.bg.

„ Ще имат опция за три месеца да получат по 1500 лв. заем, който ще е безлихвен, лихвата я заплаща страната, и ще бъде с гратисен интервал пет години и период на погасяване 10 години “. уточни тя.

Стоянова анонсира и нова мярка за дребния бизнес, който също ще може да получи безлихвени заеми.

Чрез дълг страната ще усили капитализацията на Българската банка за развиване със 700 милиона лв., напомни още Менда Стоянова.

„ Още 700 млн. държавна гаранция за Българската банка за развиване, което би ѝ дало опция да изтегли или да притегли средства, доста повече от тази държавна гаранция, тъй че там ще има задоволително средства “, сподели още Стоянова.

Стоянова удостовери, че мярката 60 към 40 ще обхване освен главната заплата, само че и осигурителната тежест, само че укори бизнеса, че прекалява с настояванията си към страната.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР