Самолюбието е черта на много хора, но има зодии, които

...
Самолюбието е черта на много хора, но има зодии, които
Коментари Харесай

Три зодии, които не обичат никого, освен себе си

Самолюбието е линия на доста хора, само че има зодии, които са склонни да бъдат изцяло захласнати от себе си. Те не виждат другите, тъй като нямат потребност от никого.

Егоистичните зодии и прекомерно самолюбивите не са едно и също нещо. Хората могат да преследват личните си цели във всичко, като вършат всичко единствено за себе си, само че може и да не демонстрират горделивост, написа dailyhoro. Как да разпознаете самовлюбения човек? Астролозите и психолозите разграничават три зодии, които постоянно имат непреодолимо предпочитание към самообожание.

Близнаци

Хората може би си мислят, че Близнаците знаят по какъв начин да обичат. Несъмнено те знаят какво е любовта към различен човек, само че тези усеща към момента са на второ място за тях. Това, което прави представителите на тази зодия още по -опасни, е тяхната естествена дарба да скриват несъразмерното си себелюбие. Те знаят по какъв начин да обичат двама души по едно и също време, като първият човек са те самите, а вторият може да бъде всеки.

Близнаците обожават себе си Те се нуждаят от независимост в връзките повече от всеки различен. Ако те желаят нещо, тогава вие сте или с тях, или не, само че те няма да трансформират решението си. По принцип можете да живеете с това, в случай че сте задоволително дипломатични. За Близнаците може да бъде извънредно мъчно да реализират триумф в любовта заради своята непоследователност.

Телец

Телецът, изключително жеските представители, са типични нарциси. Тези хора обичат да се възхищават на себе си, осъзнавайки цялата си хубост. Ако ги попитате кой съгласно тях е най -красивият човек в света, тогава с огромна възможност те ще кажат, че най-красивите са те самите. Телецът освен има вяра в хубостта си.

Те са безусловно уверени, че техните форми и пропорции са съвършени. Дори и да признаят, че би трябвало да отидат на фитнес, с цел да смъкват непотребни килограми, отново няма да намерите по -красиви от тях.

По принцип можете да се разбирате с сходно себелюбие, само че в случай че в началото сте раздразнени от това, тогава е по -добре даже да не се пробвате да имате взимане давае с Телец. Лесно е да се разпознава Телец, който дава отговор на това изложение – в неговия или нейния телефон има доста „ селфита “ и фотоси, на които е самичък. В това отношение Раците може да наподобяват на Телеца, само че нарцисизмът им не е толкоз открит и мощен.

Лъв

Лъвовете вършат всичко поради себе си, само че не го крият като Близнаците. Те също имат табиет към самолюбоване като Телците. По принцип това са най -гордите хора в света. Има и моменти, когато вършат нещо за другите, само че това се случва рядко. Лъвовете не не помнят за помощта на другите, само че оказват помощ на другите единствено когато самите те нямат проблеми.

Ако хората можеха да станат супер герои като във филмите, тогава измежду Лъвовете ще има минимален брой супермени, тъй като те първо ще решат своите проблеми си и едвам по-късно ще помогат а другите. Лъвовете се радват да вършат неща за другите, само че единствено в случай че това им оказва помощ да покачат репутацията си. Не би трябвало да очаквате алтруизъм от тях.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР