Самоличността на терориста, който се взриви снощи на Централната гара

...
Самоличността на терориста, който се взриви снощи на Централната гара
Коментари Харесай

Медиите в Белгия гърмят: Знае се кой е терористът от гарата, идва от свърталището на джихадисти "Моленбек", искал е да взриви "голяма бомба"!

Самоличността на терориста, който се взриви нощес на Централната гара Брюксел, е известна на службите, само че те към момента не я афишират публично, оповестиха локални медии.

Според някои издания атентаторът е от столичния квартал " Моленбек ", фамозен като котило на джихадисти. По данни на службите терористът е пренасял и възнамерявал да взриви " огромна бомба ", само че се е провалил, евентуално тъй като е бил цялостен дилетант.

Нападателят крещял, че " Аллах е популярен ", както и думи за джихад. Взривът, който е задействал, не е бил задоволителен да убива. Нападателят е умрял, откакто е бил прострелян от боен патрул. Засега Белгия не трансформира нивото на подготвеност за нов атентат, а всеобщи прояви не са анулирани. Движението на влаковете през Централната гара е възобновено.

Припомняме, че нощес гърмеж избухна в централна железопътна гара в Брюксел, където военни са простреляли обвинен, който, е носил със себе си колан, зареден с експлозиви. Застреляният нападател е викал " Аллах Акбар ", преди да аргументи детонацията в централната гара на Брюксел. По-късно той е умрял от раните си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР