Самоличността на мистериозното гадже на фолк певицата Ивана най-после е

...
Самоличността на мистериозното гадже на фолк певицата Ивана най-после е
Коментари Харесай

Право в десетката! Ивана показа новия си и той не е кой да е

Самоличността на мистериозното гадже на фолк певицата Ивана най-сетне е разкрита. Оказва се, че пайнерката в действителност има връзка с млад градоначалник. Става въпрос за зам.-кмета на регион „ Западен “ в Пловдив - Георги Попов. Той е едвам на 37 години и макар че Ивана гони 50-те, двамата мощно се обичат, написа „ Галерия “.
Излезе даже и тяхна фотография от заведение в Несебър, където честват рожден ден с другари. Това е първото фото на Ивана с гаджето й, което излиза в медиите.



За гореща връзка на пайнерката с пловдивски кмет се приказва от дълго време. Името му до момента беше мистерия, защото двамата ревностно пазеха връзката си. Заради политическия му статут, Ивана отхвърляше да разяснява кой е мъжът до нея.

Факт е обаче, че любовта й с Георги Попов й се отразява сносно. Откакто е с него, изпълнителката на „ Като на 17 “ внезапно смъкна килограми и като че ли се подмлади. Близки до пловдивския заместник-кмет също виждат коренна смяна у него.

Попов от години бил вманиачен почитател на Ивана и песните й. Когато се срещат, фолк певицата не приела насериозно свалката му, само че в следствие връзките им се задълбочили.

Близки до пайнерката разкриват, че даже неотдавна Георги, който е разведен, й предложил да заживеят дружно.

Припомняме, че Ивана има 22-годишна щерка от някогашния си мъж Валентин, с който са в неприятни връзки. Екс брачният партньор се бе заканил да съди певицата за настойничество, защото не му разрешавала да вижда момичето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР