Самолетни билети на промоция за полети през юли пуснаха авиокомпании.Оферти

...
Самолетни билети на промоция за полети през юли пуснаха авиокомпании.Оферти
Коментари Харесай

Промоция ли е това: Заминаваш срещу 15 евро, връщаш се срещу 300 евро

Самолетни билети на промоция за полети през юли пуснаха самолетни компании.

Оферти се оферират до осем дестинации от София, като уловката е, че ниските цени са единствено за заминаващите. Билетът за назад излиза в пъти по-скъп. Така да вземем за пример до Лондон през юли може да се откри билет за 15-20 евро за първите дни на месеца. В противоположната посока обаче цените на билетите без багаж и място почват от 74 и стигат до 312 евро, видя " Телеграф “.

Дестинации

Сред дестинациите, които са включени в промоцията, са най-вече в Гърция, Хърватия, Израел и Белгия. В сезона на летните отпуски въздушните превозвачи се надпреварват за клиенти. Обичайна процедура е стартирането на промоционални цени единствено в границите на резервация в избран ден или за интервал. Предлагат се от време на време и спомагателни понижения от оповестената цена за постоянни клиенти в границите на 10-15%.

Вътрешни

Всекидневен полет по линията София – Бургас пуска през летния сезон " България Еър “. Цените за еднопосочно пътешестване до Бургас стартират от 50 евро в икономична класа, като билетът включва ръчен багаж до 10 кг, дамска чанта или преносим компютър, безвъзмездни топли и студени питиета, вода и шоколад на борда. Авиокомпанията пуска и трети полет до Варна. Той ще се извършва всяка неделя в интервала от 2 юли до 27 август. Излитането е в 19,30 от столицата и връщане от Варна в 21 ч. Другите 2 варианти за пътешестване до дестинацията в неделя са с потегляне в 15,30 ч. и късен полет, излитащ в 20,30 ч.  

Цените за еднопосочно пътешестване до слънчевата Варна стартират от 50 евро в икономична класа, като билетът включва ръчен багаж до 10 кг, дамска чанта или преносим компютър, безвъзмездни питиета и шоколад на борда. Предлагат се и специфични отстъпки за младежи от 12 до 26 години. При пътешестване отвън страната имат право на два безвъзмездни багажа и една смяна на дата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР