Самолетът на полските авиолинии от Варшава до София се оказа

...
Самолетът на полските авиолинии от Варшава до София се оказа
Коментари Харесай

Не пуснаха национали по борба на самолета за България, компенсираха ги с ваучери

Самолетът на полските авиолинии от Варшава до София се оказа стеснен, с цел да побере всички национали по битка. Днес следобяд отборът трябваше да се завърне след присъединяване в мощния шампионат „ Петлашински и Циалколски ".

В последния миг зад борда се оказаха представителите ни в кат. до 70 кг - Николай Куртев и Мирослав Киров. Те обаче бяха обезщетени по много любопитен метод - със съществено количество купони за храна, които да обезпечат престоя им, предава БТВ..

Същата орис сполетя и новият селекционер на свободняците Серафим Бързаков - сребърен медалист от Олимпийските игри в Сидни през 2000 година, повторен международен (Техеран`98 и София`01) и четирикратен европейски първенец (Будапеща `96, Братислава `98, Будапеша `01 и Варна`05). Тримата останаха на летището в полската столица, с цел да заловен късния полет за София в 23:10 часа наше време.

Нищо обаче не бе в положение да помрачи положителното въодушевление на Куртев, който се трансформира в един от героите за българския отбор във Варшава. В битка за бронза на шампионата той надделя с 5:4 точки „ черната си котка " - грузинеца Давид Тлашадзе, който предходната пролет го спря по пътя към финала на европейското в Рига. От Латвия българинът се завърна също с бронз, а Тлашадзе стигна до среброто.

Още трима национали в свободния жанр извоюваха бронзови оценки във Варшава. При дамите - Мими Христова (60 кг) и двукратната международна сребърна медалистка Тайбе Юсеин(63 кг), а при мъжете трети се подреди международният и европейски вицешампион за 2013 година Владимир Дубов (57 кг).

Николай Куртев, Мирослав Киров и Серафим Бързаков ще имат време, колкото дамите им да пуснат по една пералня, преди още веднъж да стегнат сакове, този път за лагера на държавния ни отбор, който стартира в сряда в Тетевен.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР