Самолетът на британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл,

...
Самолетът на британския принц Хари и съпругата му Меган Маркъл,
Коментари Харесай

Мълния удари самолета на Хари и Меган

Самолетът на английския принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, която след сватбата към този момент е известна като херцогинята на Съсекс, бе ударен от гръмотевица по време на полет от Лондон за Амстердам, написа в. „ Дейли Мейл “.

Ужасяващия за всички почитатели на кралското семейство от острова случай се е случил на 21 септември, само че информацията доближава до обществото едвам в този момент, написа "Монитор ".

Светкавицата е уцелила първокласния Dassault Falcon 7X по обтекателя – на сантиметри от значимото за самолета съоръжение, обвързвано с навигацията – без него машината става сляпа. Все отново самолетът, чиято цена е 40 милиона паунда, сполучливо е кацнал на амстердамското летище Схипхол, след което бил пратен за инспекция и ремонт. Самолетът е останал на земята в продължение на цели девет дни, след което още веднъж е бил позволен до полети.

Никой от значимите персони на борда по време на полета с благополучен край не е потърпевш, а Хари и Меган даже не им хрумнало да пропуснат празненство за определени в клуб Soho House в Амстердам.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР