Самолетът на австралийските авиолинии "Кантас" с принц Хари и съпругата

...
Самолетът на австралийските авиолинии "Кантас" с принц Хари и съпругата
Коментари Харесай

Самолетът, с който пътуваха принц Хари и Меган, кацна в Сидни при втори опит

Самолетът на австралийските авиолинии "Кантас " с принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл на борда, кацна на летището в Сидни на идване от островното кралство Тонга едвам при втори опит, заяви организация Ройтерс.

Пилотът на самолета взел решение да направи втори кръг над летището, откакто приземилия се преди тях аероплан не съумял в точния момент да освободи пистата.

След като полетът на херцозите на Съсекс ненадейно трансформирал посоката си, вместо да пристъпи към кацане, водачът се извинил на пасажерите. Той показал и възприятие за комизъм, като оповестил, че пасажерите ще имат още една чудесна опция да се насладят на гледката при повторния кръг над естественото пристанище на Сидни - Порт Джаксън.

Десет минути след първия опит за приземяване самолетът на кралските особи наред кацнал на летището в най-големия град на Австралия. Херцозите на Съсекс са на посещаване в Сидни по отношение на провеждането от 20 до 27 октомври на игрите "Инвиктус ", на които внукът на кралица Елизабет Втора е създател.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР