Самолетът, който излетя от Богота, в четвъртък вечерта, не успя

...
Самолетът, който излетя от Богота, в четвъртък вечерта, не успя
Коментари Харесай

Самолет от Колумбия не е успял да кацне на летището в Каракас поради липса на ток

Самолетът, който излетя от Богота, в четвъртък вечерта, не съумя да кацне на останалото без електрозахранване летище обслужващо Каракас. Това заяви на интернет страницата на колумбийския вестник El Nacional, представен от TACC.
Според нея самолетът, принадлежащ на колумбийската нискотарифна самолетна компания Wingo, се завръща в Богота.

В същото време на формалната страница на венецуелското летище показва, че то продължава да работи с помощта на аварийния източник на електричество.

"Ние продължаваме да обслужваме вътрешни и интернационалните полети с помощта на неотдавнашната апаратура на аварийна електрозахранваща станция ", се споделя в изказването.
В четвъртък доста региони на Каракас и повече от 20 щата от Венецуела останаха без електрозахранване. Според Националната електрическа компания повода за случая е саботирането на водноелектрическата централа Симон Боливар в щата Боливар, най-голямата в страната. Венецуелският президент Николас Мадуро упрекна "американския империализъм " за случилото се.

Представители на Националната федерация на служащите в електроенергийния бранш на Боливарската република неведнъж са заявявали, че повредите в системата са породени от неналичието на запаси за осъществяване на превантивна поддръжка на мрежи и подстанции, а не саботажи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР