Самолет от Русия с товар от медицинско оборудване за САЩ

...
Самолет от Русия с товар от медицинско оборудване за САЩ
Коментари Харесай

Русия изпрати медицинска помощ на САЩ

Самолет от Русия с товар от здравно съоръжение за Съединени американски щати дойде на нюйоркското летище " Джон Кенеди ", заяви съветското посолство, представено от ТАСС.

Споразумението за изпращане на съветския аероплан в Съединени американски щати е било реализирано в телефонен диалог в понеделник сред президентите на двете страни Владимир Путин и Доналд Тръмп, сподели във вторник представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Помощта от съветска страна е била препоръчана поради тежката епидемиологична обстановка в Съединени американски щати и Тръмп с благодарност я е приел, съобщи Песков.

Първият заместител непрекъснат представител на Русия в Организация на обединените нации Дмитрий Полянски написа в Туитър: " Това е образец за взаимност в деяние - дружно ще преодолеем компликациите. "

По данни на университета " Джонс Хопкинс ", който употребява данни от федералните и локалните управляващи, в Съединени американски щати има над 206 000 (206 207 към 23:58 часа б.вр. на 1 април) инфектирани с ковид и повече от 4470 умряли.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР