Самолет на RAF, превозващ министъра на отбраната на Обединеното кралство

...
Самолет на RAF, превозващ министъра на отбраната на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Самолет на RAF, превозващ министъра на отбраната на Обединеното кралство, има заглушен GPS сигнал близо до руски ексклав

Самолет на RAF, пренасящ министъра на защитата на Обединеното кралство Грант Шапс, има заглъхнал GPS сигнал, до момента в който летеше покрай съветска територия.

Сателитният сигнал беше се намесиха за към 30 минути, до момента в който полетът се връщаше към Обединеното кралство от Полша, както се схваща.

Това се случи покрай Калининград, съветски ексклав на Балтийско море, в сряда.

Източници от службите за сигурност споделиха, че не е извънредно да има заглушаване във въздушното пространство покрай района.

Самолетът не е бил в заплаха по време на случая, защото други навигационни системи са били разполагаем на водачите, несъмнено.

Г-н Шапс беше съпроводен от няколко публицисти и личен състав на връщането от Полша, където той обсъждаше поддръжката за Украйна със своя министър-председател Владислав Косиняк-Камиш.

Даун стрийт удостовери самолета „ имаха заглушаване на GPS, когато летяха покрай Калининград “, само че споделиха, че „ не заплашват сигурността на самолета “.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР