Самолет на „България Ер" закъсня с повече от три часа

...
Самолет на „България Ер" закъсня с повече от три часа
Коментари Харесай

Самолет на българска авиокомпания закъсня с повече от три часа на летище в Тел Авив


Самолет на „ България Ер " закъсня с повече от три часа на летище „ Бен Гурион " в Тел Авив, съобщи БГНЕС. Той към този момент излетя и се чака да кацне в София към 11:00 ч.

Няма информация за аргументите за закъснението на полета. Няма представител на самолетната компания, който да изясни, за какво това се случва. Всичко това е доста некомфортно и уморително за пасажерите, които така и така не са спали към този момент цяла нощ, споделиха те. Сред тях има доста възрастни хора. Много от тях идват в България, с цел да прекарат цялото лято.

Полетът, който е цялостен, е трябвало да излети в 04:50 часа българско и израелско време. Времетраенето му до София е към 2 часа и половина и сега по стратегия пасажерите му трябваше към този момент да са кацнали на българска земя.

Самолетът на националния авиопревозвач със забавяне от съвсем два часа е кацнал на летище „ Бен Гурион ". Обявените два часа за политане в 07.20 и 07.40 не са се случили.

От Летище София обясниха, че полетът за Тел Авив е изхвърчал с 4 часа забавяне и надлежно ще се завърне в България по-късно, като към момента не е разгласен час за кацане. Представител на българските летищни управляващи не знае повода за закъснението на полета. Той поучава хората да се обърнем към авиопревозвача, само че допусна, че може би става дума за заменен аероплан. От центъра за обслужване на клиенти на „ България Ер ", чийто телефон работи от 08.00 до 22.00 часа всеки ден, никой не подвигна.

Закъснението на полета от Тел Авив става на фона на абсурда с израелски екскурзиант на Българското Черноморие, който е извънредно противен. България е една от желаните дестинации за целогодишна отмора от израелските жители. Много израелци имат парцели в цялата страна, освен в зимните и летни курорти. Самите израелски жители знаят къде се намира България на международната карта и доста рядко ще срещнете човек в тази страна, който при чуването на нейното име да ни ви изброи Варна, Бургас, София, Банско или „ Слънчев бряг ", където е бил на отмора или ще бъде.

Израел даже може да бъде избран като наш стратегически сътрудник в тази сфера, тъй като страната ни се посещава от към 250 хиляди евреи годишно при население на Израел от малко над 6 милиона души.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР