Самолет на авиокомпания Air India, който на 30 май излетя

...
Самолет на авиокомпания Air India, който на 30 май излетя
Коментари Харесай

Самолет се върна заради болен от коронавирус пилот

Самолет на самолетна компания Air India, който на 30 май излетя от Москва с индийски жители, есе наложи още веднъж да се върне в съветската столица, защото при един от водачите е бил открит ковид, заяви телевизионният канал NDTV, базирайки се на източник от самолетната компания.

„ Когато аероплан Airbus A320 е достигнал въздушното пространство на Узбекистан, наземният личен състав е бил известен от медицинските управляващи, че един от водачите е с позитивен тест за ковид “, споделя служителят на Air India пред NDTV. По думите му, самолетът е получил заповед незабавно да се върне в Москва. Целият екипаж е подложен под карантина, а полетът ще бъде осъществен от различен екипаж с различен аероплан.

В Индия броят на инфектираните доближи 173 763 души, а тези с летален край към този момент са 4971. Премиерът на Индия Нарендра Моди прикани управляващите във всички райони да продължат строго да наблюдават за съблюдаване на ограничаващите ограничения въведени на 14 март. Те би трябвало да продължат до 31 май, само че се чака срокът да бъде продължен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР