Самолет Ан-26, изпълняващ технически полет, се е разбил в Запорожка

...
Самолет Ан-26, изпълняващ технически полет, се е разбил в Запорожка
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна ще се нуждае от 7 млрд. долара месечно, за да се възстанови от войната


Самолет Ан-26, изпълняващ механически полет, се е разрушил в Запорожка област, заяви районната администрация. При случая има починали, само че няма информация дали самолетът е свален.

По информация на украинските управляващи, 3/4 от популацията на Донецка област към този момент е напуснало региона.

Украйна ще се нуждае от 7 милиарда $ месечно, с цел да се възвърне от войната, разгласи президентът Зеленски пред Световната банка и Международния валутен фонд.

" Всяка страна по света би трябвало да се приготви за възможното цялостно спиране на всички връзки с Русия. Никой не би трябвало да зависи от политическите прищявки на водачите на тази страна ", уточни той.

Снимка: btvnovinite.bg


Според него Русия е отказала великденско помирение. Коментар от Москва към този момент няма. Нови сателитни фотоси от село до Мариупол по непотвърдена информация демонстрират всеобщ гроб на убити цивилни от съветските сили.

Според кмета на обсадения град от контрактувани 90 рейса за евакуация, през вчерашния ден единствено 7 са пристигнали.

Позиция на Кремъл по тематиката към този момент липсва. А сраженията в Донбас не престават. Москва е поела контрола в над 40 села в Донецка област. Руските сили не стопират и с обстрела по украинските позиции в Харков. Киев разгласи, че през днешния ден филантропични коридори за евакуация няма да има.

На този декор нощес администрацията на американския президент Джо Байдън разгласи нова военна помощ за Украйна в размер на 800 милиона $.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР