Самоизолацията не е за всяка двойка – прекарването на неограничено

...
Самоизолацията не е за всяка двойка – прекарването на неограничено
Коментари Харесай

3 признака, че пандемията е заздравила връзката с партньора ви

Самоизолацията не е за всяка двойка – прекарването на безкрайно време с някого може да охлади възприятията доста бързо. Някои двойки обаче могат да се развият доста в тази неповторима среда.

Ако сте забелязали някои от следните признаци, че карантината е подсилила връзката ви, вие и вашият сътрудник несъмнено заслужавате поздравления!Според доктор Лесли-Бет Уиш, психотерапевт и специалист по връзки, интензивните събития несъмнено могат да повлияят на връзките.

„ Напрегнатите събития в живота могат да изложат връзките на тест и да ги укрепнат или разрушат “, споделя доктор Уиш пред “Elite Daily”. Лицензираният психолог доктор Уайът Фишър се съгласява, че обстановки като коронавирусната пандемия несъмнено могат да разкрият какъв брой добре или зле се усещат двама души дружно.

„ Натискът и стресът бързо ще подчертаят всевъзможни пукнатини във вашата връзка “, споделя доктор Фишър. „ В последна сметка натискът ще изведе на повърхността несъвършенствата в връзките ви. “

За благополучие, двойките, които имат нужното, с цел да се оправят с дистанцията да вземем за пример, са в положение да преодолеят компликациите и да излязат по-силни от обстановката. „ В последна сметка двойките, минали проби за връзка, оповестяват, че „ са работили добре като екип “ или „ са си помагали взаимно да изведат най-хубавото от себе си “.

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР