Самочувствието никога не е било нещо непознато за Златан Ибрахимович.

...
Самочувствието никога не е било нещо непознато за Златан Ибрахимович.
Коментари Харесай

Ибра: Бих могъл да играя с ЛеБрон без проблем

Самочувствието в никакъв случай не е било нещо непознато за Златан Ибрахимович. Шведският нападател на Лос Анджелис Галакси продължи да изумява с думите си, като този път съобщи, че не вижда проблем да играе дружно с ЛеБрон Джеймс, тъй като се е занимавал с всевъзможни спортове с топка. Баскетболната суперзвезда също ще играе в Холивуд от новия сезон, откакто подписа контракт с Лейкърс.

“Играл съм всевъзможни спортове. Феноменален съм на всички спортове с топка. Ако играех баскетбо, бих играл с ЛеБрон без никакви проблеми. Бих оказал помощ, в случай че се нуждаят от помощ”, съобщи той по адрес на Краля и “езерняците”.

“Той е необикновен състезател. Всичко което прави и методът, по който го прави… Защото аз съм доста огромен, а се движа като дребна нинджа. Точно каквото прави и той”, добави още Златан.

We'd pay money to watch Zlatan and LeBron play 1v1 pic.twitter.com/VC1saRBFIQ
— ESPN (@espn) July 25, 2018
“Разбира се, че ще видя по какъв начин играя. Не знам дали той се интересува от футбол, макар че е по-голям спорт от баскетбола. С цялото ми почитание към баскетболната игра, схваща се”, продължи в неповторимия си жанр Ибрахимович.

What Zlatan Ibrahimovic thinks about LeBron James owning a stake in Liverpool... pic.twitter.com/CXJ0fK48L0
— Rick Metzroth (@MetzrothESPN) July 24, 2018
“Знам, че има дялове благосъстоятелност в Ливърпул. Но това е неверният отбор”, приключи някогашният състезател на Манчестър Юнайтед.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР