Самочувствието на Антония Петрова-Батинкова нараства правопропорционално с напредването на годините

...
Самочувствието на Антония Петрова-Батинкова нараства правопропорционално с напредването на годините
Коментари Харесай

Антония Петрова грозно нападна майки

Самочувствието на Антония Петрова-Батинкова нараства правопропорционално с напредването на годините й.

Миската сътвори грозна махленска кавга преди дни в персоналния си профил в Инстаграм и ясно сподели, че не може да търпи рецензия. Виртуалната драма стартира откакто Антония качи куп фотоси на сина като към всяка разказа по какъв начин детето й е същинско знамение, тъй като се развивало извънредно бързо и надали не било феномен.

Натякването, че дребният Благовест е като никое друго дете, разгневи други майки. Ядосаните дами изписаха куп мнения под фотосите, в които изясняват, че в действителност техните деца се развиват обикновено и никое хлапе не трябва да бъде хвалено по този метод. Вместо да си замълчи и да подмине рецензиите, Антония сподели, че не търпи някой да не е склонен с нея. Вместо да се грижи за сина си, миската отдели часове, с цел да отговори на всяка майка, отправила й рецензия.

Интересното е, че другояче образованата русокоска с юридическа тапия показва извънредно недодялан изказ и заля съперничките си с обидни квалификации. За да замаже ситуацията, Антония в началото изясни, че отговорите са на админите на профила й, само че след това удостовери, че стои зад изказаните позиции.

"Много апелирам всички дебели философки, които са с деца над 1 година и които към момента не могат да влязат във форма и изясняват наднорменото си тегло с това, че в миналото са родили, да не изричат мнение под съвършените ми фотоси и съвършените ми клипове с безукорен външен тип, жанр и усет ", нападна миската.

Отговорът на ядосаните майки не закъсня. Някои от тях също минаха границата на положителния звук и трансфораха свадата в кокошкарник. Антония продължи с офанзивите: "Кой го споделя! Една дебела жена с пършива, несресана коса и плешив мъж има наглостта да разяснява изобщо четвъртата по хубост в света, Мисис Русия и Мис България ", изригна русокоската.

Новоизлюпената коментаторка в Папараци постоянно е демонстрирала високо самочувствие, само че откогато е на екран, егото й е скочило до небесата. Няма по какъв начин другояче да бъде обяснено изхвърлянето й: "Може да наричате всеки както си желаете, само че Антония Батинкова и Ивайло Батинков са красиви, известни, богати, влюбени и щастливи, колкото и това да ви нервира. Но те не знаят за вашето тъпо, нещастно битие. А-а-а, и отслабнете, че имате 5 реда бюст, а бюстът ви го няма, талията също! Ха-ха-ха! ", гласи един от най-грозните мнения от страна на русокоската, предават от Галерия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР