Само защото времето навън е горещо и всички сме на

...
Само защото времето навън е горещо и всички сме на
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще постигнат големи успехи в кариерата през август

Само тъй като времето на открито е горещо и всички сме на ваканционна вълна не значи, че не можете да употребявате летните дни, с цел да се издигнете нагоре в кариерата си. Астрологията даже го предлага горещо – изключително на 3 зодии, за които този летен сезон ще е необикновено работлив и упорит.

Всъщност, в случай че има вероятности за кариера, които бихте желали да проучите, или планове, които би трябвало да свършите, може да желаете да се възползвате от август, с цел да започнете. През август Марс – планетата на силата и мотивацията – гори с огнена сила. Това се дължи на обстоятелството, че сега е в Овен, а когато Марс е в Овен, желанието да се състезаваш, да доказваш себе си и да достигнеш върха се усилва неведнъж.
 image2_16x9.png EDNA ОБ(Л)ИЧА: 6 летни рокли за всеки мотив ДО 30 ЛЕВА На фокус
От 9 септември до 13 ноември Марс ще бъде назадничав и този пренос може да ви накара да се чувствате изтощени и отегчени от всичките ви проекти. Това е по-подходящ миг за преосмисляне на задачите ви и за това по какъв начин да ги осъществите. Така че, в случай че огромното ви предпочитание е да се изкачите на върха в професионален проект, не чакайте – август е времето да го покорите.

Ето и кои са трите зодии, които с лекост ще реализиран професионални триумфи този месец! >>>

 ох на мама Личен списък
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР