Само защото се срамежлива и интровертна личност, не значи, че

...
Само защото се срамежлива и интровертна личност, не значи, че
Коментари Харесай

Да флиртуваш с интровертността си - защо пък не!


Само тъй като се срамежлива и интровертна персона, не значи, че не създавате усещане у другите. Напротив загадъчното постоянно е вълнувало колкото и контактното ведро лице. Въпросът е да се научите да употребявате интровертността си в своя изгода при запознаване с прелестен човек.

1.

Срамежливите хора нормално са заети да водят един непрекъснат разговор, не монолог, със себе си. Понякога самокритичността им стига до степен да се наказват за едно или друго нищожно деяние. Време е да започнете да управлявате тази своя свенливост, а не да я оставите тя да прави всичко сама, нали? Струва ви се чудновато? Не, не е! Първата стъпка към триумфа с другия пол е да се сприятелите със личната си свенливост и започнете да работите в синхрон. Как да стане това? Застанете пред огледалото и започнете да се описвате. Задължително е да изтъкнете всички позитивни характерности. След като приключите с външните белези се прехвърлете на персоналните си качества, стигайки до свенливостта си. А тя е чаровна в действителност, толкава блага и предизвикваща допиране, за премахване на несъзнателно паднал кичур коса...

Повтаряйте тази техника всекидневно. Ще забележите резултата ѝ след време. Може да са ви нужни 2 седмици, може месец или два. Това няма значение, значимото е да приемете срамежливостта си като час от себе си и линия със собствен натурален сексапил.

2.

Позволете му да води играта

Не е нужно да говорите, с цел да привлечете вниманието му. Нито е належащо да вършиме нещо, което опонира на същността ви. Какво е облеклото ви, дали сте душата на компанията или..., или... Няма никакво значение.

Единственото, което би трябвало да извършите, с цел да привлечете вниманието на стремежи човек е да влезете в интимния му периметър.

Пример: наредете се на опашката в столовата до него. Няма метод да не се получи обстановка, в която да срещнете погледите си – значимо изискване. Дори и да задържите погледа си за секунди, значимо е да се усмихнете без да откъснете очи от неговите/нейните. Така сигурно, лицето ви е видяно и запомнено.

При мъжете, също като дамите се тормозят да бъдат отхвърлени. Представете си единствено какъв брой прелестни връзки не са се състояли поради това! Когато се усмихнеш, ти в действителност показваш – одобрявам те, одобрявам те. Оттам към този момент другият няма да се опасява да направи решителната крачка.

3.

Следваща стъпка – откроете се! Трябва да се разпознаваем в тълпата, да дадем забележими белези за своята еднаквост, което ще помогне да се сътвори нужното последващо усещане и поддържане на интереса. Единствената рекомендация тук е да бъдете себе си и не изневерявате на стила си.

4.

Няма да се разминете, без да кажете дума, в случай че държите на среща. Споделете нещо забавно – без значение дали касае ежедневните ви действия или пък интензивност, която бихте желали да опитате. А в случай че не можете да се похвалите с сходни отметки, значи пристигнало е време да експериментирате.

5.

Отново ще работим върху сетивата от отдалеченост. Този път заложете на цветови детайл във външността. Дали ще е блуза в ослепителен цвят, червило или украшение... изборът ви принадлежи. Условието е да е ослепителен цвят, който притегля и задържа вниманието. Има изследвания, които демонстрират, че мъжете се „ ловят “ доста с цвят каки в облеклото и някакъв червен акцент във визията.

6.

Флиртувайте безшумно! Това притегля. Използвайте езика на тялото. Хвърлете взор, не пряк, а с ъгълчето на очите. Усмихнете се. Раздвижете раменете. Ако се чувствате смели, намигнете или прехапете лекичко устни...

Несъмнено по-лесно е да стоите самотни на диване и превъртате каналите, само че си заслужава да потренирате, в случай че би трябвало пред огледалото, и да опитате!
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР