Само защото имате деца, не означава, че не можете да

...
Само защото имате деца, не означава, че не можете да
Коментари Харесай

„Децата вече предпочитат влаковете пред самолетите“: Как заведох семейството си на 7-дневно железопътно приключение из Европа

Само тъй като имате деца, не значи, че не можете да бъдете амбициозни с проектите за пътешестване.

Когато снабдител на почивка предложи на Попи близо 7 000 евро за фамилно пътешестване до Лапландия, тя знаеше, че може да се оправи по-добре.

След задълбочено изследване и обмисляне, тя извади двете -дневна отмора за четиричленно семейство единствено за 1700 евро, в това число полети, настаняване, коли чартърен и всички действия.

Оттогава Попи избира маршрута „ Направи си самичък “ за ваканции – и осъзна, че всички родители обичат да икономисват пари, само че мъчно знам от кое място да стартира.

Така че Попи стартира да споделя своите препоръки и трикове за пътешестване в обществените медии. „ Чувствам се като че ли съм спечелила съревнование, когато съумея да намеря преференциални оферти и просто желаех да споделя това “, споделя тя.

Последното й пътешестване беше седемдневна железопътна авантюра из Европа, която беше незабравим триумф. Освен това е въодушевила доста мъдри препоръки за с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР