Само за три дни на територията на Варна и областта

...
Само за три дни на територията на Варна и областта
Коментари Харесай

По варненските пътища отново е като на война: За три дни станаха 13 инцидента, ранени са 15 човека

Само за три дни на територията на Варна и региона са станали 13 пътни случая, при които са потърпевши 15 индивида. Това сочи информацията за интервала от 2 до 4 август, предоставена от варненската полиция. 

Ето и детайлностите по случаите, предоставени от пресцентъра на ОД Министерство на вътрешните работи - Варна:

На 04.08. т.г., към 18:25 часа, на пътя Варна – Бургас, в региона на к.к. Камчия, е зародило ПТП. 29-годишният лидер на мотоциклет «Кавазаки», без регистрационни номера, Д.Г. от Варна, по време на придвижването си, позволява ПТП с л.а. «Ауди», който се движи в посока Бургас, след което напуща местопроизшествието. Малко по-късно, мъжът е открит и отведен в болнично заведение, където са установени фрактури на раменна става и таз, настанен е за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая е образувно досъдебно произвеждане.

- На 04.08. т.г., към 19:40 часа, на бул. «Народни будители», е зародило ПТП. 30-годишният лидер на мотоциклет «Ямаха» Н.М. от Варна, по време на придвижването си, губи надзор над МПС и пада на пътното платно. Вследствие на случая мъжът получава фрактура на кост на лявата подбедрица, прегледан е и освободен за домашно лекуване, няма заплаха за живота му.

- На 04.08. т.г., към 23:30 часа, на пътя от с. Кранево за Варна, е зародило ПТП. 19-годишният лидер на л.а. «Ауди» Д.Л., по време на придвижването си, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на пешеходна пътека. Вследствие на случая дамата (48 г.) получава контузни  наранявания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

- На 03.08. т.г., към 09:55 часа, на Автомагистрала «Хемус», в региона на Аксаково, е зародило ПТП. Водачът на л.а. «Фолксваген» А.Д. (40 г.) от гр. Варна, заради неспазване на задоволителна отдалеченост, застига и блъска л.а. «Форд». Вследствие на случая 34-годишна жена, пътуваща в първия автомобил, е получила травма на гръден панер, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

- На 03.08. т.г., към 10:10 часа, в гр. Варна, на ул. «Акад. Андрей Сахаров», е зародило ПТП. 63-годишният лидер на л.а. «Шевролет» Й.П., по време на придвижването си, заради ненадейно утежняване на здравословното му положение, се отклонява и блъска л.а. «Дачия», спрял в същата лента. Вследствие на случая е мъжът е настанен в болнично заведение, няма заплаха за живота му.

- На 03.08. т.г., към 13:00 часа, в гр. Варна, на ул. «Студентска», е зародило ПТП. Водачът на неустановено МПС, по време на придвижването си, застига и блъска велосипед, завиващ наляво. Вследствие на случая е потърпевш лидерът на ППС (42 г.), който получава фрактура на китка, прегледан е и освободен, без заплаха за живота. По случая е образувно досъдебно произвеждане.

- На 03.08. т.г., към 14:50 часа, на под земята паркинг на ул. «Д-р Петър Берон», е зародило ПТП. 25-годишният лидер на л.а. «БМВ» Н.Ц. паркира автомобила, слиза от него, само че заради това, че не го е обезопасил досттъчно, същият потегля и блъска мъжа, като го притиска до бетонна стена. Вследствие на случая 25-годишният варненец получава съчетана контузия и е настанен в Реанимацията на МБАЛ «Св. Анна», с заплаха за живота. По случая е образувно досъдебно произвеждане.

- На 03.08. т.г., към 17:40 часа, в гр. Провадия, е зародило ПТП. 25-годишният лидер на л.а. «БМВ» К.С., локален гражданин, по време на придвижването си, заради несъобразена скорост при мокра пътна настилка и нахлуване в ляв завой, губи надзор над МПС и се блъска в склон. Вследствие на случая мъжът получава травма на крайник, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

- На 03.08. т.г., към 21:10 часа, на пътя к.к. Златни пясъци - Варна, е зародило ПТП. 29-годишната лидерка на л.а. «Сузуки» О.К. от Варна, по време на придвижването си, заради несъобразена скорост при мокра пътна настилка и нахлуване в кръсгово кръстовище, губи надзор над МПС и се блъска в дърво. Вследствие на случая дамата получава травма на два крайници, а нейната спътничка (28 г.) е получила травма на глава и коляно. Двате са прегледани и освободени, без заплаха за живота.

- На 02.08. т.г., към 11:35 часа, на ул. «Георги Петлешев» в Аксаково, е зародило ПТП. 38-годишният лидер на мотоциклет «Хонда» А.К. от Варна, по време на придвижването си в лява пътна лента, застига и се блъска откъм гърба в л.а. «БМВ», който прави маневра за завой за влизане в паркинг. Вследствие на случая мъжът получава голям брой контузии по тялото и е настанен в Реанимацията на МБАЛ «Св. Анна», с заплаха за живота. По случая е образувно досъдебно произвеждане.

- На 02.08. т.г., към 10:10 часа, на ул. «Злетово» във Варна, е зародило ПТП. 63-годишният лидер на л.а. «Рено» Х.Я., по време на придвижването си, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно след пешеходна пътека. Вследствие на случая дамата (58 г.) получава контузни пострадвания и фрактура на рамо, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. По случая е образувно досъдебно произвеждане.

- На 02.08. т.г., на разклона за с. Долище, е зародило ПТП. 77-годишната лидерка на л.а. «Рено» М.М. от Варна, по време на придвижване, не съблюдава наредбите на пътен знак «Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство» и блъска л.а. «Фиат», по-късно се завърта и блъска л.а. «Фолксваген», изчакващ от другата страна. Вследствие на случая са потърпевши лидерката на първия автомобил, която получава травми, и пасажер от същия (84 г.), получил фрактура на ребро. Двамата са прегледани и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.

- На 02.07. т.г., към 19:00 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Тролейна» и бул. «Христо Смирненски», е зародило ПТП. 34-годишният лидер на т.а. «Форд» С.Я., лишава преимуществото и блъска мотопед «Пиаджо». Вследствие на случая е потърпевш лидерът на второто МПС (35 г.), който получава контузни  наранявания, прегледан е и освободен, без заплаха за живота.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР