Само за първите шест месеца на 2018 година състоянието на

...
Само за първите шест месеца на 2018 година състоянието на
Коментари Харесай

Руските милиардери забогатяха с $3,3 милиарда от началото на годината

Само за първите шест месеца на 2018 година положението на 24-те най-богати руснаци е повишено с повече от 3,271 милиарда американски $, оповестява " РИА Новости ".

Подобно умозаключение се базира на данните от Индекса на милиардерите (BBI), оповестен от организация " Блумбърг ". Индексът регистрира цената на акциите и активите на фирмите, в които милиардерите имат дялове, написа БГНЕС.

Рейтингът на милиардерите включва сведения за най-богатите 500 души на планетата.

Според BBI най-богатият жител на Руската федерация е Леонид Михелсон, притежател на " Новатек ". Неговото положение е достигнало 18,9 милиарда $, което е с 2,23 милиарда повече в сравнение с при започване на годината.

На второ място е Алексей Мордашов, основен акционер на " Северстал ", който обаче е изгубил 804 млн. $ за последното полугодие.

Трети е Владимир Лисин, мажоритарен притежател на НЛМК, който е спечелил нови 475 млн. $ и към този момент има 18,5 милиарда от американската валута.

Според данните от показателя, Олег Дерипаска, притежател на няколко компании, които попаднаха под наказания, наложени от Съединени американски щати, към този момент не е измежду 500-те най-богати предприемачи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР