Само за първите 10 месеца, откакто си направи профил във

...
Само за първите 10 месеца, откакто си направи профил във
Коментари Харесай

bTV се изгаври със Слави Трифонов, шоуто не е същото

Само за първите 10 месеца, откогато си направи профил във фейсбук, Слави Трифонов натрупа 204 182 почитатели. Така шоуменът задмина по този индикатор президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов в обществената мрежа. Борисов обаче има и два огромни профила във фейсбук с общо над 400 000 членове, написа " Труд ".

Това е необикновено, изключително след жестоката подигравка, която Слави претърпя в bTV. Шоуто стартира новия сезон на тясно. Трифонов и едвам две балерини стартират предаването всяка вечер в бившето студио на Петя Дикова и нейното COOLT. В него няма място нито за аудитория, нито за музикантите от “Ку-ку бенд ", нито за задоволително камери. Така за първи път в историята си шоуто се излъчва без фенове, а балет “Магаданс " към този момент действително не съществува. Музикантите от оркестъра също не могат да се покажат в цялостния си състав и до шефа си сядат единствено Евгени Димитров-Маестрото и Годжи, както и барабанистът Венко. А от фамозния ескалатор също няма и диря, а вместо две вокалистки при започване на предаването излиза единствено една, която след това просто изчезва. Новото студио се превръща в мотив за смешки в Шоуто, само че Слави не наподобява по никакъв начин удовлетворен. Явно промяната на пространството за фотоси е било заложено още в новия контракт, който той подписа преди повече от три месеца.

В момента в bTV тече ремонт и множеството излъчвания ще имат нови студия, само че кой ще наследи Слави в огромното следва да разберем.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР