Само за няколко години Венсан Касел и младата му съпруга

...
Само за няколко години Венсан Касел и младата му съпруга
Коментари Харесай

Венсан Касел, Тина Кунаки и как отбеляза рождения ден на съпругата си актьорът

Само за няколко години Венсан Касел и младата му брачна половинка Тина Кунаки съумяха да се трансфорат в една от обичаните ни двойки. Независимо от разликата във възрастта, двамата наподобяват ужасно дружно, а не може да се отхвърли, че очевидно са и доста щастливи.

Очевидно април е благополучен месец в фамилията на Венсан Касел - първоначално е родена неговата брачна половинка, а в края - дъщеричката им Амазони, която тази година става на една годинка.

На 5 април Тина Кунаки навърши 23 години, само че поради знаем-какво, не съумя да го означи с огромно тържество. Въпреки това Тина не може да се оплаче, защото прекара своя рожден ден в компанията на обичания и щерка си.

От своя страна Венсан не пропусна специфичния мотив на по този начин обичаната си брачна половинка. Той употребява Instagram профила си, с цел да честити на Тина, като качи нейна фотография, съпроводена с текст: " Честит рожден ден, мой ангел! "

Пожеланието му беше написано на португалски, защото двойката несъмнено има пристрастия към страната. Те прекараха последните няколко месеца там и доста се привързаха към локалната природа, просвета и традиции.

В момента обаче семейство Касел са под карантина в Тулуза - родното място на към този момент 23-годишната брачна половинка на артиста. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР