Само за няколко години Венсан Касел и младата му съпруга

...
Само за няколко години Венсан Касел и младата му съпруга
Коментари Харесай

Колко много обича съпругата си Венсан Касел

Само за няколко години Венсан Касел и младата му брачна половинка Тина Кунаки съумяха да се трансфорат в една от обичаните ни двойки. Независимо от разликата във възрастта, двамата наподобяват ужасно дружно, а не може да се отхвърли, че очевидно са и доста щастливи.

Очевидно април е благополучен месец в фамилията на Венсан Касел - първоначално е родена неговата брачна половинка, а в края - дъщеричката им Амазони, която тази година става на една годинка.

На 5 април Тина Кунаки навърши 23 години, само че поради знаем-какво, не съумя да го означи с огромно тържество. Въпреки това Тина не може да се оплаче, защото прекара своя рожден ден в компанията на обичания и щерка си.
 Тина Кунаки, Венсан Касел и по какъв начин се закачат двамата в Instagram
Изневерява ли на Венсан Касел Тина Кунаки

Закачки или нещо друго...

От своя страна Венсан не пропусна специфичния мотив на по този начин обичаната си брачна половинка. Той употребява Instagram профила си, с цел да честити на Тина, като качи нейна фотография, съпроводена с текст: " Честит рожден ден, мой ангел! "

View this post on Instagram
A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on Apr 4, 2020 at 9:24pm PDT

Пожеланието му беше написано на португалски, защото двойката несъмнено има пристрастия към страната. Те прекараха последните няколко месеца там и доста се привързаха към локалната природа, просвета и традиции.

В момента обаче семейство Касел са под карантина в Тулуза - родното място на към този момент 23-годишната брачна половинка на артиста.
 Тина Кунаки и голaта ѝ фотография на плажа
Голата фотография на Тина Кунаки

Още провокации от брачната половинка на Венсан Касел
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР