Само за няколко дни, откакто новият водещ на вечерното шоу

...
Само за няколко дни, откакто новият водещ на вечерното шоу
Коментари Харесай

Какъв грък е Цитиридис? Та той дори не пие узо!

Само за няколко дни, откогато новият водещ на вечерното шоу по бТВ Николаос Цитиридис беше разгласен, мрежата гръмна с смешки и закачки по адрес на гръцкото му име и генезис, видя HotArena .

„ Гърците ни превзеха с изключение на с узо и море, и с ТВ стратегия. НАРОДЕ! “, „ Най-после грък да пристигна у нас, все ние - у тях “, „ Докато се опиташ да му прочетеш името и шоуто ще свърши “, Не го знам кой е този Индивидис “ и „ Няма ли българи, че се прибягна до грък! Не че нещо, но най-малко да си беше сменил името този човек, в случай че живее 20 години тук! “ са единствено част от колоритните смешки по адрес на водещия.

Наричат го още „ Сиктиридис “ и „ Цикатридинис Супозиторис “.

Още в първите минути на вечерното шоу Цитиридис реши да продължи с майтапите по собствен адрес и потегли да открива предаването с гръцки акцент:

„ Еееее,…добър вецер, споделя се Ниоколаос Теодорос Илиас Цитиридис, желае благодари на ебитиви, це ми разреши приказва смески по тв приемник и да бъда лице на шоу. Първа моя хумореска за вецерта е, …. Аз изобщо не приказвам по този метод.

Добър вечер и добре пристигнали в Шоуто на Николаос Цитиридис “.

Новият водещ е роден в Атина, само че от 5-годишен живее в България, закотвяйки се в китния краен квартал „ Овча Купел “, който след това сменя с още по-емблематичната „ Дружба “. Сам споделя, че е бил именуван „ гърчина “ като дете, само че с изключение на гръцкото му име, навиците му нямат доста общо с тези на южните ни съседи. В началото на първия си ефир той даже призна, че не близва узо, не чупи чинии и Циципас не му е братовчед. Това пък провокира незабавно противоположната реакция в обществените мрежи: „ Какъв грък е този, като даже узо не пие?! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР