Само за няколко дни от началото на юли, морето бързо

...
Само за няколко дни от началото на юли, морето бързо
Коментари Харесай

Времето: Идеално за плаж!

Само за няколко дни от началото на юли, морето бързо се затопли и температурата на морската вода към този момент е в границите 24-27 градуса. Съботата ще е чудесна за плаж по българското Черноморие. Сутринта там ще е облачно, само че облаците бързо ще се разсеят и към и след обяд ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 27-30 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над останалата част от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевична активност. Има възможност за градушки. Вятърът ще бъде слаб до сдържан, в западната половина от страната северозападен, а в източната - от север-североизток. Максималните температури ще са от 28 до 32 градуса в западната част от страната и до 34-36 градуса на места в югоизточната.

Над планините в Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Над масивите от източната част от страната ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще бъде слаб до сдържан в ниските елементи от североизток, по билата от югоизток. Максимална температура на височина 1200 метра ще е към 22 градуса, а на 2000 метра – към 15 градуса.

На 4 юли слънцето ще изгрее в 5:55 часа и ще залезе в 21:06 часа. Продължителността на деня е 15:11 часа. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР