Само за няколко дни две жени, очакващи деца, загубиха живота

...
Само за няколко дни две жени, очакващи деца, загубиха живота
Коментари Харесай

Отец Гелеменов: Бременни жени гинат на прокълнат път!

Само за няколко дни две дами, очакващи деца, изгубиха живота си на правата сред Бяла Слатина и врачанското село Попица.

"Над пътя тегне тежка поличба, която би трябвало да бъде отстранена. Това може да се случи, в случай че се съберат на едно място трима свещеници и създадат необятен водосвет. С техните думи ще се почисти проклятието, като наложително би трябвало да се отслужи и панихида за умрелите, споменавайки имената им. И нещо значимо - прокобата няма да падне с ръсенето на захар, както някои хора се пробват да го създадат ", разяснява отец Гелеменов, написа в. "България през днешния ден ".

Духовникът предложи на всеки, който ще пътува по злощастното трасе, да мине преди този момент през черква и да възпламени свещ, с цел да се избави от крах.

Млада двойка загуби живота си сред Бяла Слатина и Попица във вторник. 19-годишните младежи се удрят в дърво и умират на място. Те очаквали първото си дете. В злощастния ден двамата се прибирали от Попица, откъдето е момичето. Преди години точно там пламнала любовта им. Не след дълго младежът я открадва и двамата заживяват на фамилни начела в прилежащото село Бъркачево. Във съдбовния следобяд комшия на бъдещите родители кара зад тях. Щом вижда по какъв начин колата им излиза от пътя, индивидът незабавно вика помощ. За жал, пристигналите на място лекари установяват единствено гибелта на двамата влюбени и тяхното неродено дете.

Само ден преди трагичния случай на същото място пътят взе още две жертви. Отново бременна жена, и то с близнаци, и нейното 2-годишно дете. Джигит без брошура се удари в дърво и опита да упрекна умрялата си другарка за случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР