Само за няколко часа положението в Испания по отношение на

...
Само за няколко часа положението в Испания по отношение на
Коментари Харесай

В Испания реално здравното министерство пое властта заради коронавируса

Само за няколко часа ситуацията в Испания във връзка с ограниченията за сигурност поради ковид към този момент е по-различно.
Цяла Испания е под карантина, здравното министерство поема контрола над всички държавни решения и може да се намесва в работата на всевъзможни промишлености при положение на преценена потребност, Народното събрание (Генералните кортеси) не работи.
От през днешния ден, 15 март, в Испания влизат в действие ограничения за ограничение на придвижването на хора сред обособените области. Навън ще могат да излизат хора единствено за пазаруване на храна и съществени артикули, като ще може в дадена област да се пътува сред градовете, с цел да работят. С най-малко 50% се понижава броят на рейсовете и влаковете за междуградско пътешестване.
Има подготвеност да се активизира армията за доставка на храна и артикули от първа нужда. Граждански и религиозни гала се организират единствено при обезпечено разстояние от най-малко 1 метър сред хората. А брачната половинка на испанския министър председател Педро Санчес е потвърдено болна от ковид.
Самият Санчес в категорично телевизионно известие уточни, че хората не би трябвало да вървят на плаж и по заведения.
Статистиката за Испания към този момент е следната - 6391 регистрирани случая на заболели от COVID-19, 196 смъртни, 517 доказано оздравели, 272 случая са съществени.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 15 март "
" Още два нови случая на ковид у нас "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР