Само за месец, при това през лятото – от 15

...
Само за месец, при това през лятото – от 15
Коментари Харесай

Вучич се показва по 793 пъти на месец по телевизиите

Само за месец, освен това през лятото – от 15 юли до 14 август, сръбският президент се е посочил по националните малките екрани 793 пъти. Той заема 26.4 на 100 от ефира на малките екрани, а опозицията разполага с нула минути ефирно време.

Това сподели водачът на “Партията за независимост и правдивост ” /ПСС/ Драган Джилас.

“Нито един от опозиционните водачи за последните 4 години не се е появявал по националните частни малките екрани. За какво приказваме? За какви избори става въпрос? Как хората ще схванат за нас? Аз персонално какво би трябвало да направя – да потегли от врата на врата и да споделям: Добър ден, аз съм Драган Джилас и знам, че сте чули за мен, че съм откраднал 600 млн. евро, че съм наркотрафикант, че удрям дамата и децата си, че съм предал Косово, че съм отделил Черна гора от Сърбия. Как да обясня на жителите, че това не е по този начин? Просто това е невероятно! Ще ми трябват най-малко 100 година, с цел да посетя единствено 20% от сръбските семейства! Така не може! ”, сподели Джилас и прикани за понижаване на натиска върху медиите. “Гражданите в Сърбия би трябвало да гласоподават свободно и по този начин да разберем народът кого е избрал ”, сподели още водачът на ПСС в изявление за МИА.

“Около 80% от жителите не знаят за оръжейната спекулация, в която е заплетен бащата на вътрешния министър, а и самият министър. Те не знаят, че са открити 4 тона опиати единствено на няколко километра от Белград. Те не знаят, че всяка година от Сърбия бягат по 50 000 души. Те не знаят за половия тормоз над дамите от страната на управлението на ССМ. Те не знаят за подпалването на къщата на публицист ”, сподели още Драган Джилас. Той още веднъж акцентира, че опозицията няма да взе участие в изборите в такава обстановка. Джилас се разгласи за основаването на сръбски “Пържински контракт ” по сходство на Македония, с цел да има условия за провеждането на почтени и демократични избори. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР