Само за една нощ полицията в Монтана е спипала трима

...
Само за една нощ полицията в Монтана е спипала трима
Коментари Харесай

Сгащиха трима пияни шофьори в Монтанско за една вечер

Само за една нощ полицията в Монтана е спипала трима пияни водачи, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Около 1.30 часа в събота на ул. "Веренишка " регионалния град дежурен екип на пътна полиция спрял за инспекция лек автомобил "Фолцваген Венто " с монтанска регистрация. Зад кормилото бил 28-годишен гражданин на Вършец с букви Г.И. При осъществената инспекция с дрегер е открита централизация на алкохол 1.18 промила в издишания въздух. На нарушителя е формиран акт и публикуван ваучър за здравно проучване.
Малко преди 5 часа на ул. "Панайот Хитов " в Монтана е тестван и "Фолксваген Поло ", каран от 64-годипния С.Б. от града. Пробата му за алкохол посочила 0.81 промила.
Рекордьор за вечерта бил 55-годишният В.Г. от Вършец. Той е сгащен към 22 часа на ул. "Алеко Константинов " в курортния град, до момента в който карал "Фолксваген Пасат " с монтанска регистрация. Дрегерът отчел 1.89 алкохолни пари в издишания от него въздух. Освен че отнесъл акт, номерата на колата на фиркания мъж били свалени от чиновниците на реда. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР