>Само за две години от своето основаване литературен клуб Многоточие

...
>Само за две години от своето основаване литературен клуб Многоточие
Коментари Харесай

Литературен клуб Многоточие представя дебютни книги

>
Само за две години от своето учредяване книжовен клуб Многоточие и създателят му Даниел Меразчиев съумяха да сътвори уют и поле за изява на доста български създатели. Ежедневно повече от 3000 създателя споделят своите произведения. Участниците в проведените от клуба състезания за разнообразни литературни жанрове, заразяват с креативното си ентусиазъм.

Литературен клуб Многоточие към този момент има издадени повече от 10 книги на свои членове. Две от тях са на надарените варненки Албена Латинова и Блага Бонева.

Албена Латинова е родена в гр.Айтос, приключва музикалното учебно заведение в гр.Димитровград със компетентност естрадно пеене. Албена е и надарена поетеса. Започнала да написа стиховете си от любознание, те стигат до разнообразни състезания, с цел да получат грамоти и оценки. В първата си издадена стихосбирка " Метаморфози “ Албена ни води по спиралата на върховете, обиколните пътища и спадове в бруталността на живота.

Блага Бонева е родена във Варна, обича морето, природата и писаното слово. Пише прозаичност от 2012г., взела участие е в голям брой български и интернационалните състезания.  В дебютният ѝ алманах с разкази " Утрото на делфина “ ще се пренесем в света на героите, пресъздаден от авторката с неналожителен и вълнуващ жанр. А дали ще припознаем и себе в някой от героите? Елате, с цел да разберем.

На чаша вино, в уюта на живописта, под звуците на тиха музика, ще се пренесем в света на писаното слово.

Заповядайте на 05.07.2018г. от 18:30 часа в гр.Варна, ул. “Воден “ №25, Tereza Art Gallery
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР