Само за броени дни разследващите полицаи от столичната полиция и

...
Само за броени дни разследващите полицаи от столичната полиция и
Коментари Харесай

Ето кои са апашите, разбили колата на зам.-главния редактор на "Монитор" СНИМКИ

Само за броени дни проверяващите служители на реда от столичната полиция и по-конкретно от 5 РПУ, откриха и арестуваха бандитите, които безогледно разрушиха автомобила на зам.-главния редактор на „ Монитор “ Наталия Радославова, написа „ Телеграф “.

Както БЛИЦ писа дръзкото посягане беше направено на 27 май пред редакцията на „ Телеграф медиа “.

Часове след закононарушението управителният екип на медийната група се е срещнал публично с министър Младен Маринов, с цел да изрази безпокойството си. На собствен ред Министерство на вътрешните работи шефът се заел да впрегне целия вероятен запас за откриване на бруталното посягане и удържал на думата си.

Извършителите на бруталното нахлуване са Даниел Траянов и Борислав Александров. Първият влезнал в автомобила на Радославова, изкъртил цялото табло, събрал всичко, в това число телефона на детето ѝ и таблет, поставил ги в найлонов плик и го метнал на задната седалка.



През това време отцепка му правил Александров, който по камери от редакцията се вижда по какъв начин прави знаци с ръце да се обърне всичко наобратно в автомобила. Даниел е разпитан пред арбитър, а аверът му е станал очевидец против него.

Интересното е, че това не е първото закононарушение на дуото. Даниел Траянов е осъждан като през 2006 година е сключил съглашение с прокуратурата, признавайки виновността си за осъществена кражба. Навъртял е в досието си и грабежи. Борислав Александров няма присъди, само че за сметка на това в досието си е записал 19 престъпни прояви, измежду които и нанасяне на телесни повреди,

В хода на следствието станало ясно още, че преди да стартират да тършуват, двамата бандити са се дрогирали с пико и са пили алкохол. Единият даже заложил платен от майка му телефон, с цел да има пари за опиати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР