Само за 6 месеца съсипаха всичко, което с години направихме.

...
Само за 6 месеца съсипаха всичко, което с години направихме.
Коментари Харесай

Борисов: Само за 6 месеца съсипаха всичко, което с години направихме

Само за 6 месеца унищожиха всичко, което с години направихме. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти на партията в Дупница.

Градът отбелязва формалния си празник през днешния ден. Заедно с него бяха Томислав Дончев и някогашния вътрешен министър Христо Терзийски .

" За 6 месеца се видя какво могат. 4 пъти повече платихте за ток, никакви ограничения, никакви имунизационна акция, връх на умрелите и през днешния ден ", добави Борисов.

Той помоли всички сипматизанти на партията да се имунизират и даде за образец Европа, където в редица страни към този момент се смъкват ограничаващите ограничения. " Трябва да се срамим от това, което Кацаров и Радев направиха. Откъде-накъде данъкоплатците ще заплащат за проби? Внесли сме най-хубавите ваксини ", регистрира експремиерът.
 Борисов се изрече по всички тематики, само че не разяснява завръщането на Пеевски (ВИДЕО) Борисов се изрече по всички тематики, само че не разяснява завръщането на Пеевски (ВИДЕО)
Не знам, ще забележим резултата след изборите. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на брифинг в централата на партията след ж...

" Последната дума на хората би трябвало да бъде победа, не да се мразиме - а тъкмо противоположното. Готов съм да подам ръка на всяка партия, която застане до лекарите и се имунизира. Стига да създадем 50 - 60 000 имунизирани дневно ", съобщи още водачът на ГЕРБ.

По думите на Борисов в този момент е време да се търси обединяване, а не разцепление, каквото основал президентът Румен Радев.

От една страна водачът на ГЕРБ бе посрещнат с ръкопляскания и викания: " Бойко, Бойко ", а от другата страна - с освирквания и подвиквания: " Предател ". Според него провокацията идва от симпатизанти на " Да, България ". 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР