Само за 137 лева на човек можем да почиваме на

...
Само за 137 лева на човек можем да почиваме на
Коментари Харесай

Само за 137 лева на човек на море в Гърция! Обаче има уловка!

 Само за 137 лв. на човек можем да почиваме на море в Гърция през лятото. Това е най-евтината оферта за едноседмичен отдих сред 6 и 13 юли в апартамент на остров Скирос в южната ни съседка съгласно известна интернационална онлайн резервационна система. В цената е включена и закуска. За да се възползвате от суперизгодната оферта, би трябвало да преведете цялата сума авансово, а в случай че се откажете от ваканцията, няма да я получите назад.

Друга детайлност е, че с цел да стигнете до острова, който е част от групата на Спорадите, би трябвало да  стигнете първо до гръцката столица Атина, а по-късно да хванете до острова ферибот. Така действително транспортните ви разноски ще са в пъти по-големи от цената на нощувките. 

В района на Крит можете да отседнете в апартамент против 342 лева на човек за седмица, демонстрира онлайн търсачката. В най-предпочитания от българите и непосредствен до границите ни регион Халкидики цените за едноседмична отмора във ваканционен парцел стартират от към 500 лева на седмица. Най-евтината оферта в Гърция за обсъжданата втора седмица на юли за настаняване с пакет " ол инклузив " на Халкидики е 1327 лева на човек, а най-евтината оферта в Гърция е за към 900 лева на човек в тризвезден хотел на 500 метра от плажа на близкия до границата ни и постоянно посещаван от нашенци остров Тасос.

В България също можете да откриете евтини предложения за морска почивка в жилища, къщи за посетители или фамилни хотели. Седмица в фамилен хотел, наоколо до Варна излиза 200 лева на човек. В цената, естествено, не са включени хранения, тъй че в случай че изберете най-изгодната оферта по родното море, ще би трябвало да си готвите сами или да се храните в ресторант. Морето пък ще бъде отдалечено на сред 1 и 4 километра от жилището, който сте наели, според на кой от околните плажове решите да събирате загар. Екстра е обаче фактът, че можете да вземете с вас за ваканцията и домашния си любим.

У нас най-евтините пакети за " ол инклузив " са доста по-изгодни от тези в прилежаща Гърция, която за разлика от Турция не залага главно на този вид пакети. Почивка на родното море с безвъзмездни храни и питиета можете да си купите против към 600-650 лева на човек за седмица. Толкова ще ви коства и ваканцията, в случай че изберете планината вместо морето.

Според представители на туристическия отрасъл, поради към момента продължаващите терзания по отношение на епидемията от COVID- 19, през това лято българите търсят главно жилища и къщи за посетители, в които могат да бъдат единствено със фамилията или с по-голяма компания с другари. Сред независимите вили за по-големи компании най-предпочитани са тези със личен басейн. Специалистите обаче поучават преди да предплатите резервацията във външна онлайн система, да се уверите от страницата на определеното място за посетители, че то работи през посочения интервал, защото част от хотелите, присъстващи с налични цени в огромните уеб сайтове за резервация, възнамеряват да не отворят това лято, макар че офертите им не са свалени от медиаторите.

Хотелите в Слънчев бряг отварят след 19 юни

Повечето хотели в Слънчев бряг ще отворят порти, с цел да посрещат туристи след 19 юни. Това стана ясно на среща на държавното сдружение " Слънчев бряг " АД, което дава отговор за реда и инфраструктурата в комплекса с управлението на Съюза на притежателите - Слънчев бряг. В момента в комплекса можете да резервирате почивка единствено в три места за настаняване.

Хотелиерите обаче са подготвени да дадат максимума от себе си, с цел да покажат същинското лице на Слънчев бряг като удобно и несъмнено място за отмора на български и непознати туристи, изясни Елена Иванова от Съюза на притежателите. Вече се работи по въвеждане на ограничения, които да подсигуряват сигурността на почиващите. Според бизнеса българските посетители постоянно са били главните клиенти на комплекса и по тази причина чакат и през тази година да ги поддържат, като резервират ваканцията си на родното море.

" Знаете, че към този момент започнахме дейностите по ремонт и възобновяване на инфраструктурата, тъй че " Слънчев бряг " АД и тази година ще работи за по-приятен облик на комплекса за посетителите ", разяснява изпълнителният шеф на " Слънчев бряг " АД Златко Димитров.

Министерство на туризма заплаща 117 хиляди лева за анкети 

Как ни виждат жителите на Германия, Англия, Русия, Румъния, Украйна, Полша и Чехия като туристическа дестинация, ще изследва частна компания по задание на отрасловото министерство. За задачата от ведомството са оповестили социална поръчка на стойност 117 хиляди лева посредством договаряне без авансово съобщение, демонстрира електронният указател на Агенцията за публични поръчки. Поканили са и авансово подбрана компания, посредством която съгласно министерството на Ангелкова могат да проучат " облика на България ". Това е компанията Галъп Интернешънъл Асосиейшън. В обявлението е конкретизирано, че тя е водеща организация за маркетингови проучвания и изследвания на публичното мнение и покритие на 89% от международния пазар.

С поръчката би трябвало да се отговори дали съгласно перспективните за нас пазари страната ни е взела нужните здравни ограничения и дали хората от тези страни желаят да пътуват към курортите ни. Офертите на участващите компании ще бъдат отворени на 9 юни. Проучването на 7-те съществени пазара би трябвало да бъде извършено за 90 дни, написа " Труд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР